Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2014
  5. Cardona s'afegeix a la celebració de La Marató de TV3
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona s'afegeix a la celebració de La Marató de TV3

Divendres, 12 de Desembre de 2014 Marató 2014 cardona

La vila de Cardona se suma, un any més, als actes de celebració de La Marató de TV3 que enguany està dedicada a la lluita contra les malalties del cor. Durant aquest cap de setmana diverses entitats i col.lectius de la vila organitzaran activitats obertes a tothom per conscienciar dels efectes que provoquen les dolències cardíaques i recaptar fons per a la investigació i estudi del cor.

El diumenge, a partir de les 2/4 de 12 del migdia, l'antic arxiu de Cardona acollirà un tast gratuït de la cuina que s’elaborava a Catalunya en època de la Guerra de Successió. L'activitat l'organitzen l’Ajuntament de Cardona i la Fundació Cardona Històrica, amb la col.laboració de 7 restaurant de la vila iforma part també dels actes de commemoració del Tricentenari de 1714.

També diumenge, de les 10 del matí a les 2 del migdia, les Bruixes de Cardona organitzaran diverses activitats infantils. Serà al balcó de la Fira i comptaran amb la visita del Càrdio, la mascota del programa SÍ de la Fundació SHE. A més, durant tot el matí de diumenge els veïns del carrer Major donarà caldo en benefici de La Marató i l'Associació de Dones de Cardona faran una xocolatada i vendran manualitats nadalenques fetes per elles mateixes. Els diners recollits es destinaran íntegrament a La Marató de TV3 per la lluita contra les malalties del cor.

Per altra banda, aquesta setmana el Casal de la Gent Gran de la Coromina s'ha sumat també a La Marató de TV3, fent activitats saludables i recollint diners per aquesta causa.

Altres activitats

Avui divendres el Club de Lectura de la Biblioteca municipal Marc de Cardona convida l'escriptora a Maria Barbal per parlar de la seva última novel.la "En la pell de l'altre". L'acte és gratuït i obert a tothom i començarà a les 19:30 hores.
A més, la Biblioteca Marc de Cardona organitza també un conta contes a càrrec de Gisela Llimona que obrirà una maleta plena d'històries cançons i poemes tradicionals del nostre país. L'activitat es gratuïta oberta totohom i començarà a les 18.00 hores.


Tornar a: Desembre, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat