Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2014
  5. Es presenta a Cardona el programa AMED
Anar a l'inici de la pàgina

Es presenta a Cardona el programa AMED

Dimecres, 10 de Desembre de 2014 amed

El passat dijous dia 4 es va presentar al Centre Cardona Medieval un programa d’alimentació mediterrània (AMED)dirigit als restaurants i bars de Cardona en el marc del projecte Cardona Integral que pretén convertir Cardona en una vila saludable.

AMED correspon a les sigles que identifiquen els establiments promotors de l’alimentació mediterrània. Aquest projecte té com a objectiu mantenir i fomentar el consum d’aliments i preparacions saludables pròpies de l’àrea mediterrània en l’àmbit de la restauració.

Amb aquest programa es vol acreditar i identificar aquells establiments que reuneixin unes característiques vinculades al model d’alimentació mediterrània, per tal de poder menjar fora de casa de forma saludable.

A la presentació, Gemma Miranda, encarregada del projecte AMED va explicar als restaurants i bars quins passos havien de seguir per tal d’acreditar-se com a establiments AMED. En finalitzar, l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, va ressaltar la importància de poder tenir acreditacions com aquestes per tal d’oferir un atractiu més al turisme de qualitat i saludable.

El programa AMED és un projecte emmarcat en l’àmbit de la salut comunitària de l’Agència de Salut Pública de la Generalitat i del PAAS, Pla integral per a la promoció de salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable.


Tornar a: Desembre, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat