Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2011
  5. El Casal Multiesportiu i l’Esplaia’t celebren també les festes de Nadal
Anar a l'inici de la pàgina

El Casal Multiesportiu i l’Esplaia’t celebren també les festes de Nadal

Dijous, 15 de Desembre de 2011 Casal Multiesportiu i Esplaia't de Nadal

Les regidories d’Esports i Serveis Socials de l’Ajuntament de Cardona organitzen aquest Nadal una nova edició del Casal Multiesportiu i de l’Espalai’t. Coincidint amb les festes nadalenques l’Esplaia’t i el Casal Multiesportiu oferiran un extens i divers programa d’activitats de lleure, oci i esport per a nens i nenes d’edats compreses entre els 3 i els 16 anys.

L’Esplaia’t per Nadal es portarà terme del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener i es dividirà en dos blocs. El Mini-esplaia’t adreçat a nens i nenes de P3 a primer de Primària i el Súper-esplaia’t que abarca els cursos de segon a sisè de Primària. Jocs de cucanya, teatre, tallers de disfresses, maquillatge i gimcanes són algunes de les activitats de les que es podrà gaudir a l’Esplaia’t que es portarà terme de les deu del matí a la una del migdia.

El Casal Multiesportiu obrirà les seves portes de nou del matí a una del migdia del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener per oferiri tot tipus d’activitats esportives, d’aventura i aquàtiques. El Casal utilitzarà diverses instal.lacions com el pavelló municipal d’esports, el gimnàs daina o la piscina del Vilar Rural. A més, durant les tardes de desembre s’organitzarà un torneig de bàsquet per a totes les edats.

Per a més informació consulteu els programes de l’Esplaia’t i del Casal Multiesportiu clicant els següents enllaços:

- Programa Esplaia’t per Nadal

- Programa Casal Multiesportiu


Tornar a: Desembre, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat