Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2011
  5. L’Ajuntament de Cardona posa en marxa una nova p...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona posa en marxa una nova proposta d’activitats culturals per a la població

Dilluns, 12 de Desembre de 2011 el taller

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cardona ha impulsat la creació d’un nou programa d’activitats d’oci i cultura amb la voluntat d’ampliar l’oferta que en aquest àmbit s’ofereix actualment a la vila. La iniciativa porta per nom “el taller” i s’adreça a tots els veïns i veïnes de Cardona. El primer bloc d’activitats constarà d’un total de 6 cursos o tallers i es portarà a terme durant els mesos de gener i març de 2012.

En aquest primer bloc, que començarà a partir del 9 de gener, s’oferirà un curs introductori a la fotografia digital, un taller de restauració de mobles i objectes antics, un curs d’elaboració de pastissos, un taller d’iniciació al tast de vins, un de patchwork creatiu i un de gralla. Les sessions es realitzaran entre setmana i, a excepció del taller de gralla, que és gratuït, tindran un preu que va dels 15 als 40 euros.

Amb aquesta nova proposta cultural, la regidoria de Cultura de Cardona que assumeix directament l’alcalde Ferran Estruch, vol contribuir a dinamitzar i ampliar l’oferta cultural i de lleure de Cardona. Està previst que a partir del mes d’abril es porti a terme el segon bloc d’“el taller” amb activitats com fotografia artística, sardanes i cuina, entre d’altres propostes.

El període d’inscripcions a “el taller” començarà el 12 de desembre i s’allargarà fins el 4 de gener. Les inscripcions s’han de fer presencialment a les oficines de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, on caldrà omplir la butlleta d’inscripció i abonar el preu del curs o bé enviant un correu electrònic a cardona@cardona.cat adjuntant la butlleta d’inscripció i el justificant de pagament de l’entitat bancària. Les places són limitades i varien en funció de cada curs. Les butlletes d’inscripció es poden trobar a les oficines municipals i als establiments comercials de Cardona.

Cliqueu aquí per veure el díptic amb la programació.


Tornar a: Desembre, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat