Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2008
  5. Cardona acollirà una jornada tècnica del Pla de...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acollirà una jornada tècnica del Pla de Barris dedicada a la mobilitat sostenible

Dijous, 4 de Desembre de 2008 Logotip de l'Oficina del Nucli Antic de Cardona

L’Ajuntament de Cardona i el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat organitzaran una jornada tècnica sobre mobilitat sostenible en les actuacions previstes per la Llei de Barris. La trobada se celebrarà el proper 11 de desembre al Parador de Turisme Ducs de Cardona i reunirà representants de diverses institucions públiques i privades, així com, tècnics responsables del Pla de Barris. I experts en matèria de mobilitat i medi ambient.

La Generalitat ha escollit Cardona, atès que considera el seu procés per desenvolupar un nou model de mobilitat per la vila com un referent dins les actuacions que s’estan portant a terme en el marc del Pla de Barris.

La jornada comptarà amb l’assistència de la Subdirectora General d’Arquitectura de la Generalitat. M. Jesús Mier, i Rufí Cerdán Heredia, Subdirector General d’Avaluació Ambiental de la Generalitat. L’alcalde de Cardona, Josep M. Sala presidirà les jornades que se centraran en el debat i l’estudi d’aspectes relacionats amb la mobilitat sostenible en els nuclis urbans. Les activitats programades es completaran amb una visita guiada pel nucli antic de Cardona que permetrà als assistents conèixer les actuacions previstes en el Pla Integral d’Intervenció del Nucli Antic de Cardona.

Cliqueu aquí per veure el programa de les jornades i el mapa per arribar a Cardona


Tornar a: Desembre, 2008

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat