Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2007
  5. El Col•legi Mare de Déu del Carme al concert "C...
Anar a l'inici de la pàgina

El Col•legi Mare de Déu del Carme al concert "Cantem el Nadal" a la basílica de Montserrat

Dimecres, 19 de Desembre de 2007 Els alumnes del Col·legi Mare de Déu del Carme cantant a l'interior de la Basílica de Montserrat

9 corals de tot Catalunya varen cantar el diumenge dia 23 de desembre a la basílica de Montserrat, per a la marató de TV3

9 Corals, d'escoles d'arreu de Catalunya, varen fer diumenge un concert al Santuari de la Basílica de Montserrat en la final del concurs "Cantem el Nadal", organitzat per Acció Escolar del Congrés de Cultura Catalana, en el marc de la 29à edició de la Campanya "el país a l'escola". L'acte aplegà més de 300 infants i joves intèrprets de 3 a 18 anys acompanyats pels seus familiars, en total més de 1.000 assistents.

El director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana de la Generalitat i diverses regidores de les poblacions de les corals participants acompanyaren als cantaires, pares i mestres. Ramon Fontdevila, director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana del Departament de Cultura de la Generalitat, acompanyat de Cloti Farràs, Primera Tinent d’Alcalde i Regidora de Participació Ciutadana i Montserrat Obradors, Segona Tinent Alcalde i Regidora d’Educació i Serveis Socials de l’Ajuntament de Cardona, i de Marta Tutusaus, Regidora de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell, va presidir el concert.


L’Escola Mare de Déu del Carme de Cardona, va interpretar El desembre congelat (nadala obligatòria), i dues nadales més en la modalitat lliure, i varen obtenir el segon premi de la seva categoria. L’acte finalitzà amb el lliurament de premis i una cantada conjunta del Fum, Fum, Fum i del Virolai.

Acció Escolar del Congrés de Cultura Catalana, organitza des de l’any 1978, la Campanya “el país a l’escola” amb l’objectiu d’estimular nens i joves escolars en el coneixement de la història, la cultura i les tradicions catalanes per mitjà d’activitats educatives i vivencials de caire participatiu.


Tornar a: Desembre, 2007

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat