Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2020
  5. S’activa la campanya d’atracció d’empreses...
Anar a l'inici de la pàgina

S’activa la campanya d’atracció d’empreses i talent al territori de Cardona i Solsona

Divendres, 7 d'Agost de 2020

Durant el mes d’agost, l’Agència de Desenvolupament local de Solsona i Cardona engega una campanya d’atracció d’empreses i talent al territori SolCar a través de les plataformes LinkedIn i Youtube que s’allargarà fins el mes de març de l’any vinent.

La campanya pretén donar a conèixer el territori i les seves possibilitats a les empreses que volen créixer o que estan buscant un lloc on instal•lar-se, així com també a les persones que estiguin pensant en fer un canvi de vida, cap a un entorn més tranquil, més a prop de la natura, on poder gaudir amb més qualitat del temps d’oci i de la família.

Aquestes accions s’emmarquen dins el projecte innovador “Talent en xarxa al territori SolCar” a través del qual es pretén donar resposta a la manca de professionals amb què es troben les empreses per a determinats llocs de treball que són de difícil cobertura, promocionant el territori SolCar com un lloc interessant per viure i treballar, així com també per instal•lar-hi una empresa.

El Servei Connectem ofereix un servei d’intermediació laboral mitjançant el qual posa en contacte les empreses que cerquen nous professionals per al seu projecte empresarial amb els possibles candidats. Aquesta campanya vol millorar l’estratègia de captació de talent del Servei Connectem per tal de contribuir a què les empreses trobin els professionals que necessiten, clau per a la seva competitivitat i permanència al territori, afavorint la qualitat de vida de les persones que hi viuen, a través de l’ocupació.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.


Tornar a: Agost, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat