Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2020
  5. La col·legiata de Sant Vicenç de Cardona acull el 19è Festival AIMS
Anar a l'inici de la pàgina

La col·legiata de Sant Vicenç de Cardona acull el 19è Festival AIMS

Dijous, 6 d'Agost de 2020

El proper divendres 14 d’agost, a les 22 hores, Cardona serà l’espai musical escollit pel 19è Festival de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS). L’esdeveniment constarà d’un concert de professors de l’Acadèmia, un sextet de vents i un septet de corda.

Les entrades tenen un cost de 15 euros i es podran adquirir a taquilla una hora abans de l’espectacle. Els menors de 18 anys tenen l’entrada gratuïta. El Festival ha pres les mesures pertinents davant la situació de la COVID-19: ús obligatori de mascareta, es garantirà la distància de seguretat i hi haurà aforament limitat. Es recomana comprar les entrades anticipades per internet al següent enllaç.

Aquesta és la dinovena edició que l’AIMS passa per la vila ducal i que suposa una oportunitat per gaudir d’aquestes peces de música clàssica. L’Acadèmia compta amb una cinquantena d’alumnes d’una vintena de nacionalitats diferents, entre catalans, espanyols i l’espai Schengen, que enguany s’ha hagut de limitar ja que no hi poden assistir a causa de la pandèmia.


Tornar a: Agost, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat