Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2019
  5. S’inicien les obres del nou accés per a vianant...
Anar a l'inici de la pàgina

S’inicien les obres del nou accés per a vianants a l’escola pública Mare de Déu del Patrocini

Dijous, 29 d'Agost de 2019

El projecte, de 322.000 euros, permetrà dotar el centre d’una entrada sense cap tipus de barrera arquitectònica


Aquesta setmana s’iniciaran les obres per construir el nou accés per a vianants a l’escola pública Mare de Déu del Patrocini. L’actuació, de 322.128,26 euros, serà executada pel departament d’Educació de la Generalitat i preveu una nova entrada pel carrer Ramon Puig i Molins cent per cent accessible, és a dir, sense cap tipus de barrera arquitectònica.

Per salvar el desnivell actual, el projecte preveu la construcció d’un accés a través d’una rampa en forma de lletra ‘z’. Entre tram i tram de rampa, s’hi incorporaran també escales per qui vulgui i/o pugui fer drecera.

Entre aquesta setmana i el 16 de setembre es duran a terme els treballs preliminars (amb les desbrossades i enderrocs del mur). Aquesta primera fase no tindrà una afectació sobre els aparcaments i només es tallarà l’accés de vianants a la vorera en llocs i moments molt puntuals. La segona fase correspon ja a la construcció i pavimentació de la rampa i les escales. Arrencarà el 16 de setembre, és previst que finalitzi a finals de desembre —segons el calendari del departament— i afectarà els aparcaments en línia del costat del mur, on no es podrà estacionar. Per compensar-ho, l’Ajuntament habilitarà aparcaments provisionals en solars propers. Per últim, a partir del gener, es realitzarà la col•locació de les baranes metàl•liques. Aquesta feina no tindrà afectació sobre els aparcaments.

Posteriorment, l’Ajuntament de Cardona realitzarà la instal•lació de la il•luminació de la rampa, així com una reurbanització del carrer que permeti una millor pacificació entre el trànsit rodat i els vianants.


Tornar a: Agost, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat