Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2017
  5. Ja és al carrer el programa de la Festa Major
Anar a l'inici de la pàgina

Ja és al carrer el programa de la Festa Major

Divendres, 25 d'Agost de 2017 Fm2017aliga

El programa de Festa Major de Cardona 2017, que se celebrarà els propers dies 9, 10, 11 i 12 de setembre, s’ha començat a distribuir avui a les llibreries de la vila i es pot adquirir al preu de 4 €.

Amb la compra del programa es regalarà la polsera de la Festa Major, que també es podrà adquirir sola al preu d’1 €. Els beneficis cada any aniran a càrrec d’alguna activitat que repercuteixi a favor d’alguna entitat o activitat de la vila. Aquest any els diners recaptats serviran per ajudar a restaurar els gegants del Barri Nou.

Es podrà disposar de les polseres a partir del dia 5 de setembre. Mentrestant, tothom que adquireixi un programa de la Festa major rebrà un val que li servirà per recollir la polsera a partir d’aquest dia.

L’edició d’aquest any incorpora, també, un article sobre el 40 aniversari de la manifestació de l’11 de setembre de 1977, un text sobre els 325 anys de la fundació de l’escolania i articles sobre el 25è aniversari de les Bruixes de Cardona, l’Associació Amics del drac i la restauració de les pintures de la gal·lilea al castell.

També a les llibreries podreu trobar a la venda els mocadors institucionals de Festa Major i banderes de Cardona per engalanar els balcons.

Tots els actes de la Festa Major, excepte el Corre de Bou, són gratuïts.

PER VEURE EL PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA MAJOR 2017 CLIQUEU AQUÍ.


Tornar a: Agost, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat