Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2017
  5. La Coromina celebra la Festa Major
Anar a l'inici de la pàgina

La Coromina celebra la Festa Major

Dijous, 24 d'Agost de 2017 FMcoromina2017

Els propers dies 25, 26, 27 la Coromina celebra la seva Festa Major amb un conjunt d'actes i activitats que fan d'aquesta festa una de les més atractives de la vila

Enguany els actes començaran avui dijous 24 amb l’alternativa, una iniciativa de Coromina Activa, que vol dinamitzar el sector més jove de la població. La vetllada se celebrarà a la llera del riu i comptarà amb Lounge-Deep House amb Dani Vázquez, i amb les actuacions d’On the rocks, Overdose Band, un grup de versions que compta amb la participació de Dídac Flores i finalitzarà amb Ant Projekt, de Music-On.

Els actes de Festa Major començaran demà divendres a les 10 de la nit amb l’obra de teatre Les Vídues del 118 amb una obra de Jordi Santasusagna interpretada pels actors de La Cua del Gat. A les 12 de la nit els carrers de la vila s'ompliran de fuets i petards amb el correfoc de les Bruixes de Cardona que donarà pas al concert de Festa Major amb Antonio el Remendao i Revoltijo.

Les activitats continuaran dissabte a les 6 de la tarda amb un espectacle d’animació infantil, un partit de futbol amb els veterans de la Coromina, una xocolatada infantil a les 7 de la tarda i una cercavila amb els Grallers de Cardona a les 8 del vespre.

Seguidament es farà el pregó de festes. A les 10 de la nit hi haurà la Primera trobada de bruixes i diables a La Coromina i un Correfoc de 25è aniversari de les Bruixes de Cardona. A més, es farà una nova representació teatral de la Cua del Gat, i partir de les 12 ball de Festa Major amb el conjunt Zamba Show.

Les Bruixes de Cardona celebren aquest any el seu 25è aniversari i és per això que el correfoc reunirà més de 100 diables i bruixes de les colles Diables d’Argentona, Bruixes de Gramenet, Udols de foc, Diables del Carmel, Bruixes del Nord i Bruixes de Cardona.

El diumenge de Festa Major començarà amb la tradicional Missa en honor a Sant Ramon Nonat. A dos quarts de sis de la tarda se celebrarà el 6è torneig Josep Torrents de futbol que enfrontarà l'Av Ceip Joan de Palà i el F.C. Fruitosenc. A 2/4 de 7 de la tarda el grup de teatre La Cua del Gat oferirà una nova funció teatral i a les 7 es farà una cercavila de gegants acompanyats per la Banda de Música de Cardona . A les 8 del vespre la Cobla Súria oferirà una audició de sardanes i a les 10 de la nit es farà el tradicional Piromusical de Festa Major, a càrrec dels Amics del Piromusical i de Pirotècnia Igual. La nit acabarà amb el ball de Festa Major amb Delay’s.

La Festa Major de la Coromina finalitzarà el dilluns amb una missa a les 12 del matí.


Tornar a: Agost, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat