Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2017
  5. Un cap de setmana ple de propostes a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Un cap de setmana ple de propostes a Cardona

Divendres, 11 d'Agost de 2017 agenda

Aquest dissabte, 12 d’agost, tindrà lloc a la Fira de dalt l’actuació de Rico Rico en els tradicionals balls d’estiu que s’organitzen cada any per aquesta època. La setmana que ve els balls continuaran al passeig de la fira amb l’actuació de Charly Music.

D’altra banda, el diumenge, 13 d’agost, se celebra la tradicional Festa del Barri de Planès i Bergús. A les 6 de la tarda hi haurà una ballada de gegants i seguidament, ball de tarda amb Oassis. També hi haurà un castell inflable per als més petits.

A més, el diumenge a les 19.30 h. continua el Cicle Sons de la Col·legiata amb el concert extraordinari dels 25 anys d’aniversari de la prestigiosa Orquestra de Cambra de Granollers, que al llarg de la seva història ha comptat amb la col·laboració musical de diversos directors, concertinos i solistes de renom internacional. El repertori inclourà peces de Vivaldi a Piazzolla, passant per Granados, Txaikovski o Brahms.

Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Cardona (Av. del Rastrillo s/n) o per internet a: entrades.cardonaturisme.cat. En cas que no s’hagin exhaurit, també es podran comprar 1 hora i mitja abans de cada concert a la Col·legiata de Sant Vicenç. Els menors de 7 anys tindran l’entrada gratuïta i hauran de seure amb un adult. Per a més informació es pot trucar al telèfon 938 692 798 o enviar un correu electrònic a: oficinaturisme@cardona.cat.


Tornar a: Agost, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat