Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2017
  5. Concert extraordinari de l’Orquestra de Cambra d...
Anar a l'inici de la pàgina

Concert extraordinari de l’Orquestra de Cambra de Granollers al Cicle Sons de la Col·legiata

Divendres, 4 d'Agost de 2017 cartellsons

El proper diumenge, 13 d’agost a les 19.30 h. en el marc del Cicle Sons de la Col•legiata, Cardona acollirà el Concert extraordinari del 25è aniversari de l’Orquestra de Cambra de Granollers.

Es tracta d’una formació musical que mostra la importància d’una bona base de corda, fet que li permet abordar estils i repertoris molt diversos amb programes de diferents estils i èpoques. Al llarg de la seva història ha comptat amb la col•laboració musical de diversos directors, concertinos i solistes de renom internacional. El repertori inclourà peces de Vivaldi a Piazzolla, passant per Granados, Txaikovski o Brahms.

L’Ajuntament de Cardona i l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura organitzen aquest cicle de concerts que van començar el passat 9 de juliol i que finalitzaran el 23 d’agost, amb un concert de Bruno Oro Quartet interpretant a Sinatra.

Venda d’entrades
Aquest any, com a novetat, les entrades seran numerades i es vendran a un preu de 20 euros, les deu primeres files, i de 15 euros, la resta de files. Es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Cardona (Av. del Rastrillo s/n) o per internet a: entrades.cardonaturisme.cat. En cas que no s’hagin exhaurit, també es podran comprar 1 hora i mitja abans de cada concert a la Col•legiata de Sant Vicenç. Els menors de 7 anys tindran l’entrada gratuïta i hauran de seure amb un adult. Per a més informació es pot trucar al telèfon 938 692 798 o enviar un correu electrònic a: oficinaturisme@cardona.cat.Tornar a: Agost, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat