Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2017
  5. El saxofonista Llibert Fortuny clourà avui el Cicle Espais
Anar a l'inici de la pàgina

El saxofonista Llibert Fortuny clourà avui el Cicle Espais

Divendres, 4 d'Agost de 2017 llibertfortuny

El concert és al parc del Raval a les 21.30 h i el tast gastronòmic, a càrrec del cuiner David Guitart i de l’Associació de veïns del Raval, començarà a partir de les 21 hores

Avui divendres finalitzarà el Cicle Espais d’enguany amb l’actuació d’un referent del jazz a Catalunya, el saxofonista Llibert Fortuny, acompanyat del baixista, Tito Bonacera, un binomi de groove, funk, jazz i amb la versatilitat de dos músics oberts a tot el que avui en dia ens envolta.

Al concert es podrà gaudir de temes originals composats pels dos músics, estàndards coneguts per a tothom i també alguna versió especial per el Cicle Espais. Es tracta d’un duet energètic amb elements acústics com el saxo d'en Llibert i el baix d'en Tito que es combinen amb els samplers, ordinadors, teclats i controladors de vent.

Llibert Fortuny és un dels més destacats i reconeguts músics i compositors de jazz de Catalunya dels nostres temps. El seu estil, que mescla jazz tradicional amb elements de l'electrònica és fruit d'un talent innegable però també d'una dedicació plena i unes ganes d'innovar i renovar en l'àmbit jazzístic.

El 1997 va obtenir el Grau Mitjà amb unes qualificacions immillorables, fet que va fer que obtingués una beca per a estudiar al Berklee College of Music de Boston (Massachussetts, EUA). Allà va gaudir de l'oportunitat d'estudiar amb Shannon Leclaire, de Tomassi, Hal Crook, Phil Wilson, Greg Hopkins, Ken Cervenka, Víctor Mendoza o Bill Pierce. També va compartir escenari amb Chick Corea, la Greg Hopkins Band i la Boston Pops Orchestra, dirigida llavors per Keith Lockarth.

Llibert ha tocat en els més prestigiosos festivals de jazz de l'escena estatal i en el festivals internacionals com Music without Borders de Chicago i el festival Catalan Days de Nova York, on sempre ha rebut una molt bona crítica. Guanyador de diversos premis començant pel "Millor intèrpret de Jazz de l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya" el 2002 i autor de nombrosos discos amb diverses formacions, el músic català aportarà un punt i final d’alta qualitat al Cicle Espais d’aquest any.


Tornar a: Agost, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat