Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2017
  5. L’Ajuntament de Cardona i la UBIC signen un nou conveni de col•laboració
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona i la UBIC signen un nou conveni de col•laboració

Dimecres, 2 d'Agost de 2017 conveniubicweb

Aquest vespre s’ha signat un conveni de col•laboració entre l’Ajuntament i l’Associació de Botiguers i Comerciants de Cardona a la qual hi ha assistit l’alcalde, Ferran Estruch, el regidor de Comerç, Josep Tristany, i la presidenta de la UBIC, Maria Roselló, i la vicepresidenta, Empar Rubio.

Es tracta d’un conveni de col•laboració que fa possible la contractació d’una persona dinamitzadora comercial, en el marc del recurs material que la Diputació de Barcelona ha atorgat a l’Ajuntament i que s’anomena Gestió de la dinamització en un centre comercial urbà i en un mercat municipal.

La UBIC, té la voluntat de professionalitzar la gestió de l’associació per fer-la més competitiva, a través de la contractació d’una persona que es responsabilitzi de la dinamització comercial, i això serà possible gràcies a l’acord signat avui.

L’Ajuntament de Cardona atorgarà un ajut de 5.000 € a la UBIC, dels quals la Diputació de Barcelona n’aporta 2.500, que es destinaran a la contractació d’una persona dinamitzadora comercial, amb l’objectiu de consolidar la competitivitat del comerç de proximitat de la vila i de la Unió de botiguers. La UBIC aportarà 2.500 € més.

És voluntat de l’Ajuntament donar suport al sector comercial per a seguir treballant intensament per a la consolidació del comerç de proximitat del municipi.

Aquest és un recurs per al foment de la concertació público-privada mitjançant el suport econòmic a la contractació, per part de l’associació de comerciants, del personal encarregat de la gestió de les accions que es desenvolupin en el marc d’un programa de dinamització comercial.


Tornar a: Agost, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat