Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2016
  5. El Quartet Mèlt clou aquest diumenge el cicle de...
Anar a l'inici de la pàgina

El Quartet Mèlt clou aquest diumenge el cicle de concerts Sons de la Col·legiata

Dijous, 25 d'Agost de 2016 quartetmelt

El cicle Sons de la Col·legiata finalitzarà aquest diumenge amb el concert que oferirà la popular formació musical, Quartet Mèlt, a la Col·legiata de sant Vicenç del castell de Cardona.

El concert començarà a les 19:00 hores i les entrades, a un preu de 15 euros, es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Cardona (Av. del Rastrillo s/n - 938 692 798 - oficinaturisme@cardona.cat), per internet a: entrades.cardonaturisme.cat o una hora i mitja abans del concert a la Col.legiata.

El Quartet Mèlt està format per quatre joves cantants, Ariadna Olivé, Oriol Quintana, Eloi Fort i Magalí Sare i va ser la formació guanyadora de la tercera edició del popular programa televisiu, Oh Happy Day de TV3.

La formació va sorprendre per la seva gran qualitat vocal i excel·lència musical i a Cardona oferiran la presentació de els cançons que formen part del seu primer disc d’estudi “Maletes”. Un treball que reflecteix la seva capacitat a l’hora d’interpretar diferents estils musicals. Onze cançons, algunes d’elles les més representatives del seu pas pel programa, s’intercalen amb temes que el quartet ja interpretava des dels seus inicis. També hi destaca una cançó pròpia composta per una de les components del grup (“Madame Li” – Magalí Sare).

Durant els mesos de juliol i agost s’han programat 5 concerts a la Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona en el marc del cicle Sons de la Col·legiata impulsat per l’Ajuntament de Cardona, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i la Fundació Cardona Històrica.


Tornar a: Agost, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat