Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2016
  5. La Col·legiata de sant Vicenç de Cardona acull d...
Anar a l'inici de la pàgina

La Col·legiata de sant Vicenç de Cardona acull demà el tradicional concert de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona

Dimecres, 17 d'Agost de 2016 AIMS16w

L’Acadèmia Internacional de Música de Solsona serà demà dijous, dia 18 d’agost, a la Col.legiata de sant Vicenç de Cardona on, professors i alumnes d’AIMS oferiran un concert dedicat a Johannes Sebastian Bach i Antonio Vivaldi.

La vetllada començarà les 22:00 hores i comptarà amb l’Orquestra de cambra d’AIMS, a qui acompanyaran Sergey Ostrovsky (violí), Simone Zgraggen (violí), César Altur de los Mozos (oboè) i els alumnes d’AIMS. L’Acadèmia interpretarà el Concert per a violí i oboè en Si bemoll major.RV 548, d’Antonio Vivaldi i el Concert per a violí i oboè en Do menor, BWV 1060; la Sonata per a violí sol en Do major, BWV 1005 i el Concert per a tres violins en Re major, BWV 1064R, de Johannes Sebastian Bach.

Per a més informació podeu visitar la pàgina web de l'AIMS Festival.

Les entrades, a un preu de 15 euros, es podran adquirir 1 hora i mitja bans del concert a la Col.legiata de sant Vicenç. El concert forma part de l’AIMS Festival i està inclòs, també, en el cicle Sons de la Col.legiata que impulsen l’Ajuntament de Cardona, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i la Fundació Cardona Històrica. El cicle programa, durant els mesos de juliol i agost, 5 concerts a la Col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona, un dels espais més destacats del patrimoni arquitectònic de la Catalunya central.


Tornar a: Agost, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat