Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2016
  5. Arianna Savall actua aquest diumenge a la tercera...
Anar a l'inici de la pàgina

Arianna Savall actua aquest diumenge a la tercera vetllada del cicle Sons de la Col·legiata

Divendres, 12 d'Agost de 2016 asavall16w

La Col.legiata de sant Vicenç de Cardona acollirà aquest diumenge un concert de la reconeguda arpista, Arianna Savall i que, sota el títol “Cants del Nord i del Sud”, oferirà un viatge musical que connecta la Mediterrània amb el mar del Nord.

El concert començarà a les 19:00 hores i les entrades, a un preu de 15 euros, es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Cardona (Av. del Rastrillo s/n - 938 692 798 - oficinaturisme@cardona.cat) o per internet a: entrades.cardonaturisme.cat.

El trio format per Arianna Savall, Petter U. Johansen i Miquel Àngel Cordero presentarà un programa on dues veus, un contrabaix, un violí norueg i una arpa es posen al servei d’una poesia i una música que canta a l’amor i al misteri de la vida. Arianna Savall és una de les sopranos i arpistes catalanes més reconegudes del moment que recupera la tradició ancestral de cantar acompanyant-se de l’arpa. L’any 2009 va crear amb Petter U. Johansen el conjunt Hirundo Maris, especialitzat en música antiga i en la creació pròpia com la música mediterrània i nòrdica. Amb ells, actua Miquel Àngel Cordero, contrabaixista multidisciplinar d’una enorme creativitat artística.

Aquest serà la tercera vetllada del cicle Sons de la Col.legiata que impulsen l’Ajuntament de Cardona, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i la Fundació Cardona Històrica. El cicle programa, durant els mesos de juliol i agost, 5 concerts a la Col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona, un dels espais més destacats del patrimoni arquitectònic de la Catalunya central.


Tornar a: Agost, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat