Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2016
  5. S’obren les inscripcions per al concurs d’anelles del Corre de bou de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

S’obren les inscripcions per al concurs d’anelles del Corre de bou de Cardona

Dimarts, 9 d'Agost de 2016 concanelleswww16

L'Ajuntament de Cardona i la Comissió de Bous de Festa Major han obert les inscripcions per participar al concurs d’anelles del Corre de bou cardoní. El concurs se celebrarà el dissabte, dia 10 de setembre, a partir de les 19:30 hores a la plaça de bous de la vila cardonina.

Per participar al concurs cal apuntar-se prèviament a l'Ajuntament de Cardona. La inscripció és presencial i es podrà fer des d’avui i fins el 6 de setembre de les 9 a les 14 hores a l’Ajuntament de Cardona. Els únics requisits són que els participants han de ser majors de 16 anys i que cal apuntar-se per parelles. Les inscripcions queden limitades a un màxim de 7 parelles.

Aquesta serà al segona edició del concurs d’anelles, consistent en col.locar a les banyes dels bous unes anelles circulars, i que es va estrenar durant la passada Festa Major amb la voluntat d'oferir més espectacle i emoció al Corre de bou cardoní.

L’Ajuntament i la Comissió de Bous recorden que, mentre duri el concurs, només les parelles participants podran accedir a la sorra de la plaça. La resta de persones que tinguin l'entrada per baixar a la sorra de la plaça disposaran d'un espai reservat a la graderia superior de la plaça de bous. Un cop acabat el concurs, l'espectacle continuarà amb el Corre de bou tradicional.

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE EL REGLAMENT DEL CONCURS D'ANELLES


Tornar a: Agost, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat