Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2016
  5. Andrea Motis, Joan Chamorro i Josep Traver omplen de jazz la Col.legiata
Anar a l'inici de la pàgina

Andrea Motis, Joan Chamorro i Josep Traver omplen de jazz la Col.legiata

Dijous, 4 d'Agost de 2016 IMG_2966w

Arianna Savall, Petter U. Johansen i Miquel Àngel Cordero protagonistes del proper concert del cicle Sons de la Col.legiata el diumenge, dia 14 d’agost.

La Col.legiata de sant Vicenç de Cardona va viure ahir un ple absolut amb la segona cita del cicle Sons de la Col.legiata, que va portar al monument cardoní el trio de jazz format per Andrea Motis, Joan Chamorro i Josep Traver. Els tres intèrprets van oferir un concert, molt aplaudit pel públic, que combinava peces clàssiques de jazz amb altres estils musicals com la bossa-nova.

El cicle Sons de la Col.legiata reprendrà la seva activitat el diumenge, dia 14 d’agost, amb el concert que oferiran Arianna Savall, Petter U. Johansen i Miquel Àngel Cordero. El concert començarà a les 19:00 hores i les entrades, a un preu de 15 euros, es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Cardona (Av. del Rastrillo s/n - 938 692 798 - oficinaturisme@cardona.cat) o per internet a: entrades.cardonaturisme.cat.

Aquest serà la tercera vetllada del cicle Sons de la Col.legiata que impulsen l’Ajuntament de Cardona, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i la Fundació Cardona Històrica. El cicle programa, durant els mesos de juliol i agost, 5 concerts a la Col·legiata de Sant Vicenç del castell de cardona, un dels espais més destacats del patrimoni arquitectònic de la Catalunya central i es va estrenar amb un concert de la coral Polifònica de Puig-reig.


Tornar a: Agost, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat