Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2016
  5. Cardona obre la convocatòria d’ajuts per a l’...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona obre la convocatòria d’ajuts per a l’adquisició de llibres i material escolar per al curs 2016-2017

Dilluns, 1 d'Agost de 2016 servsocials16

La regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Cardona ha obert una nova convocatòria per sol·licitar ajuts per a l’adquisició de llibres de text i material escolar per a famílies amb fills en edat d’escolarització i amb dificultats econòmiques i/o socials.

La línia d’ajuts es tramitarà des dels serveis socials municipals i inclouen també ajuts per a l’adquisició del llibre verd i la quota de l’AMPA per al curs 2016-2017. Els ajuts amb una quantia màxima a percebre de 70 euros per a cada infant de la unitat familiar, son compatibles amb ajuts de les mateixes característiques provinents d’altres administracions i s’atorgaran mentre hi hagi disponibilitat pressupostària

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 d’agost. Els centres escolars faran arribar les bases de la convocatòria als pares i/o tutors, on s’inclou la sol·licitud i la relació de documents que caldrà presentar a Serveis Socials Bàsics (Edifici del Centre Cívic, planta -1) de 8:30 a 13:30 hores, de dilluns a divendres.

Seran beneficiaris d'aquest programa, els nens i nenes d’edats compreses entre P3 i la finalització de l’ESO que tinguin la seva residència habitual a Cardona i que estiguin matriculats en algun dels centres escolars del municipi.


Tornar a: Agost, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat