Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2016
  5. Els alcaldes de Solsona, Cardona i Súria destaque...
Anar a l'inici de la pàgina

Els alcaldes de Solsona, Cardona i Súria destaquen la importància de la campanya ‘Resseguint el Cardener!’ en l’acte de signatura del conveni

Dilluns, 1 d'Agost de 2016 resseguint cardener

El Centre d’Interpretació del Castell de Súria va acollir divendres passat la signatura del conveni de la campanya de promoció turística ‘Resseguint el Cardener!’, impulsada pels ajuntaments de Solsona, Cardona i Súria.

Els tres alcaldes, David Rodríguez, Ferran Estruch i Josep Maria Canudas, van destacar la importància d’aquesta iniciativa per promoure conjuntament els nuclis històrics dels tres municipis.

En el transcurs de l’acte de signatura, l’alcalde de Súria, Josep Maria Canudas, va explicar que el conveni “marca l’inici d’una col·laboració entre els tres municipis”, destacant "la rapidesa amb què ens hem posat d’acord” per fer realitat la campanya. Josep Maria Canudas també va parlar del potencial turístic de Súria, que es veurà afavorit per aquesta iniciativa conjunta.

Per la seva banda, l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, va declarar que la signatura del conveni “és un pas important que ha de tenir continuïtat”, davant la necessitat de cooperar “per superar les problemàtiques comunes”. Ferran Estruch va afegir que cal aprofitar “tots els recursos turístics per promocionar el nostre territori, que té molts trets en comú”, remarcant que “Súria és un aliat natural per a Cardona”.

Al seu torn, l’alcalde de Solsona, David Rodríguez, va manifestar que els tres municipis “tenen similituds i les hem d’aprofitar per sumar sinergies”. Per a David Rodríguez, la signatura del conveni demostra que “hem estat capaços de sumar els esforços dels tres municipis per un benefici comú”, apuntant que aquesta experiència pot servir de precedent per a altres possibles col·laboracions.

Els tres alcaldes van participar en una visita conjunta al Centre d’Interpretació del Castell de Súria i a diferents indrets del nucli històric surienc, acompanyats per diferents membres de la corporació municipal surienca, pel conseller de Turisme del Consell Comarcal del Bages, Josep Canals, per representants de l’Associació de Veïns del Poble Vell i per tècnics de Turisme.

La campanya ‘Resseguint el Cardener!’ s'ha posat en marxa aquest mes de juliol. Es tracta d’un ‘pack’ promocional per participar en les visites guiades pels centres històrics dels tres municipis a preus avantatjosos. La compra del ‘pack’ promocional es pot fer presencialment a les oficines de turisme o bé en línia a través del portal http://entrades.cardonaturisme.cat. Aquestes visites guiades es porten a terme en els tres centres històrics durant els caps de setmana i els dies festius. La validesa de la promoció serà de sis mesos a partir del moment de la compra. La promoció conjunta dels centres històrics de Solsona, Cardona i Súria compta amb el suport de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i del Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central.


Tornar a: Agost, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat