Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2015
  5. El Corre de bou de Cardona incorpora un nou concur...
Anar a l'inici de la pàgina

El Corre de bou de Cardona incorpora un nou concurs d'anelles per fer-lo més atractiu

Dijous, 27 d'Agost de 2015 Concursanellesw

L'Ajuntament de Cardona i la Comissió de Bous de Festa Major han creat un nou concurs d'anelles amb la voluntat d'oferir més espectacle i emoció al Corre de bou cardoní. Es tracta d'un concurs consistent en col.locar a les banyes dels bous unes anelles circulars.

El concurs d'anelles se celebrarà el dissabte de Festa Major a partir de les 19:30 hores a la plaça de bous i serà el primer acte del Corre de bou de Cardona. Els concursants hauran de participar en parelles i, segons fixa el reglament, cada parella actuarà durant 5 minuts per intentar col.locar el màxim nombre d'anelles a l'animal.

Mentre duri el concurs, només les parelles participants podran accedir a la sorra de la plaça. La resta de persones que tinguin l'entrada per baixar a la sorra de la plaça disposaran d'un espai reservat a la graderia superior de la plaça de bous. Un cop acabat el concurs, l'espectacle continuarà amb el Corre de bou tradicional.

Per participar al concurs d'anelles cal apuntar-se prèviament a l'Ajuntament de Cardona. La inscripció és presencial i es podrà fer del dimecres 27 d'agost al dimarts 8 de setembre de les 9 a les 14 hores. Els únics requisits són que els participants han de ser majors de 16 anys i que cal apuntar-se per parelles. Les inscripcions queden limitades a un màxim de 7 parelles.

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE EL REGALEMNT DEL CONCURS D'ANELLES


Tornar a: Agost, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat