Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2013
  5. Cardona celebra una jornada dedicada als animals de companyia
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra una jornada dedicada als animals de companyia

Dimecres, 28 d'Agost de 2013 Macotesw

L'Associació en Defensa dels Animals de Cardona organitza aquest cap de setmana una jornada pedagògica i participativa sobre la tinença d'animals de companyia. La jornada porta per títol "Són més que mascotes" i té la voluntat de conscienciar sobre la tinença responsables d'animals de companyia.

Les activitats començaran aquest dissabte 31 d'agost amb un concurs caní solidari que se celebrarà les 6 de la tarda a la plaça de la Fira de dalt i que acabarà amb una exhibició d’esports canins. L'endemà diumenge, el Centre Excursionista de Cardona ha organitzat una caminada popular amb gossos oberta a tothom. Finalment i, en el marc de la Setmana de la Joventut, es realitzarà el dimarts 3 de setembre una gimcana infantil dedicada al món dels animals per a nens i nenes de 3 a 10 anys. Serà a les 5 de la tarda a la plaça de la Fira.

L'Associació en Defensa dels Animals de Cardona espera que la jornada contribueixi a fomentar l'estima vers els animals i a fomentar la convivència entre animals i persones.

Cliqueu aquí per veure el programa de la jornada.


Tornar a: Agost, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat