Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2013
  5. Cardona reconeix la trajectòria de la secció de patinatge del Foment Cardoní
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona reconeix la trajectòria de la secció de patinatge del Foment Cardoní

Dimarts, 27 d'Agost de 2013 Patinatge 50 anys

L'Ajuntament de Cardona homenatjarà la Secció de Patinatge del Foment Cardoní que enguany celebra els seus 50 anys d'història. D'aquesta manera, Cardona reconeixerà la trajectòria d'una de les entitats esportives de més llarga tradició de la vila que no només ha contribuït a difondre l'esport del patinatge sinó que també ha projectat la vila cardonina a nivell internacional.

L'acte se celebrarà aquest diumenge, 1 de setembre, a la una del migdia al saló de sessions de l'Ajuntament i serà presidit per l'alcalde Ferran Estruch, acompanyat del secretari general de l'Esport, Ivan Tibau. A més d'homenatjar el club cardoní s'entregarà un diploma al president i expresidents de l'entitat i als patinadors internacionals que en aquest anys han representat el club cardoní.

Festival Internacional de Patinatge
Per altra banda, aquest dissabte 31 d'agost se celebra el 50è Festival Internacional de Patinatge Artístic de Cardona. El pavelló municipal d'esports acollirà, a partir de les 9 de la nit, la festa de la Secció de Patinatge del Foment Cardoní en la que participaran entre altres el patinador cardoní Pere Marsinyach, subcampió d'Europa 2012, la parella campiona del món Sara Venerucci i Danilo Decembrini i el CPA Olot. També hi seran presents Noemi Isla, Xavier Orrit i Ariadna Pascual, Júlia vallejo i Marina Gibaja i Ivan Dot.Tornar a: Agost, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat