Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2013
  5. Cardona es promociona turísticament a través d'u...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona es promociona turísticament a través d'una aplicació per a dispositius mòbils

Divendres, 16 d'Agost de 2013 Aplicació 'Visita Cardona'

L'Ajuntament de Cardona ha desenvolupat una aplicació per a dispositius mòbils que ofereix la possibilitat d’accedir a tota la informació turística del municipi a través dels telèfons intel.ligents. Per mitjà d’aquesta eina els usuaris poden visitar la vila seguint els principals punts d'interès turístic de manera ràpida i senzilla.

La nova aplicació s’ha posat en funcionament aquesta setmana sota el nom de “Visita Cardona”, està disponible en 4 idiomes (català, castellà, anglès i francès), és compatible amb els sistemes iPhone i Android i es pot descarregar gratuïtament des de les plataformes App Store i Play Store.

La regidoria de Turisme de Cardona ha estat l’encarregada de desenvolupar l’aplicació que, segons el regidor de l’àrea, Josep Tristany, "ha de contribuir a la promoció i a la dinamització turística de la vila". "L’objectiu és aprofitar tots els avantatges que les noves tecnologies ens ofereixen per ser presents al món i oferir als visitants les eines més còmodes i utilitzades per gaudir d’una bona experiència turística a la vila", ha explicat Tristany.

Entre els recursos que ofereix, Visita Cardona, disposa d’una audioguia que descriu els principals punts d'interès turístic i patrimonial de Cardona. També incorpora una guia detallada de tots els restaurants, bars, allotjaments i comerços del municipi. Tota la in-formació de l'APP està geoposicionada, de manera que l'usuari es pot situar ràpida-ment per arribar als indrets escollits. A més, per facilitar la visita dels turistes, l’aplicació permet consultar l'agenda d'activitats i les notícies de Cardona, accedir a les promocions dels comerços de la vila i consultar els telèfons i correus electrònics d'interès del municipi. Visita Cardona ha estat dissenyada per l’empresa cardonina E2S i es pot accedir a la seva descàrrega a través del codi QR que apareix a la imatge d'aquesta notícia.
Tornar a: Agost, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat