Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2013
  5. Nit de teatre i gastronomia a la Plaça del Mercat
Anar a l'inici de la pàgina

Nit de teatre i gastronomia a la Plaça del Mercat

Dijous, 1 d'Agost de 2013 Cicle Espais 2013 Traspunt

La plaça Mercat acollirà demà divendres una nova cita del Cicle Espais 2013 amb la posada en escena l'obra "Adreça Desconeguda" a càrrec del grup teatral de Cardona El Traspunt.

L'activitat ha canviat d'ubicació i finalment es realitzarà a la plaça Mercat on a partir de les 21.00h hi haurà servei de begudes i tast gastronòmic obert a tothom. El Cicle Espais està organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cardona, els Amics de la Cultura i el grup teatral El Traspunt amb la voluntat de dinamitzar espais rellevants del nucli antic de Cardona a través d'una programació d'activitats culturals diversa, oberta a tothom i d'accés lliure.

Una obra teatral sorprenent.
"Adreça desconeguda" de Kathrine Kressmann Taylor

Som a l'any 1932. L'alemany Martin Schulse i el jueu nordamericà Max Eisenstein comparteixen una gran amistat i són socis d'una galeria d'art a San Francisco (Califòrnia). El Martin ha decidit tornar al seu país amb els seus, mentre que el Max es queda a San Francisco per dur el negoci comú. Han promès escriure's i ho fan des del moment de la seva separació perquè s'estimen com a germans.

A principis de 1933, a Alemanya, Hindeburg deixa el poder a un nou canceller, el nacional-socialista Adolf Hitler. Mentre es produeix el tràgic ascens del Tercer Reich, la tendra complicitat de les primeres cartes bascularà subtilment fins a l'horror. Els dos homes viuran aquest gir històric en detriment de la seva amistat, i a la llum de la seva correspondència quedarà atrapada, com en una instantània, no només tota la tragèdia de l'Alemanya nazi, sinó a més una altra història, intemporal i universal; la variable i imprevisible condició de víctima i botxí de l'ésser humà.


Tornar a: Agost, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat