Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2012
  5. Festa Major del Castell i Setmana de la Joventut aquest cap de setmana a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Festa Major del Castell i Setmana de la Joventut aquest cap de setmana a Cardona

Divendres, 31 d'Agost de 2012 Setmana Joventut

Cardona celebra aquest cap de setmana la Festa Major del Castell amb motiu de la festivitat de Sant Ramon Nonat. Els actes han començat avui divendres amb una missa a la capella de Sant Ramon i continuaran diumenge al matí amb el galeig dels Trabucaires de Sant Ramon i la missa solemne. Ja a la tarda el grup Simpàtic Ensemble oferirà un concert a la col.legiata i a continuació hi haurà sardanes al pati ducal amb la Cobla de Cardona

Feu clic aquí per veure el programa d’actes.

Setmana de la Joventut

Competicions esportives, gimcanes, cinema la fresca i música seran els principals al•licients d’una nova edició de la Setmana de la Joventut de Cardona que comença aquest cap de setmana amb la competició del 3x3 de bàsquet i la projecció de la pel.lícula “Les aventures de Tintín” a la plaça de bous.

Les activitats de la Setmana de la Joventut continuaran dilluns amb el concurs de castells de sorra i la nit esportiva; dimarts amb la trobada de gegantons i capgrossos i la gimcana “La Feria”; dimecres amb la gimcana infantil i la Festa patxanga i dijous amb la Festa de la Penya Barcelonista de Cardona.

Clica aquí per veure el programa d’actes.


Tornar a: Agost, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat