Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2012
  5. L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona estrena la web de l’entitat

Divendres, 31 d'Agost de 2012 Web Protecció Civil

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona ha posat en marxa un nou servei web per tal de facilitar la comunicació als ciutadans i augmentar la difusió dels avisos preventius i les activitats que porten a terme l’entitat i el consistori en matèria de seguretat ciutadana.

La nova web, que ja es pot consultar a l’adreça d’internet (www.avpccardona.com), ofereix informació actualitzada dels avisos i alertes de la Direcció General de Protecció Civil, a més d’informació en temps real dels mapes de risc d’incendi, dels avisos meteorològics o fins i tot de l’activitat sísmica.

La web s’ha dissenyat amb l’objectiu d’oferir als ciutadans una eina pràctica i ràpida d’accedir a la informació de protecció civil en casos d’emergències, però també, com un espai per donar a conèixer als ciutadans les recomanacions i els consells de seguretat sobre protecció civil. Així, a la web s’hi poden trobar consells en cas d’incendi, onades de calor, aiguats, inundacions i nevades, entre d’altres.

A més, els ciutadans que consultin la web disposen també d’informació sobre l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona, així com, una galeria d’imatges amb fotografies dels serveis preventius i activitats que porta a terme l’associació.


Tornar a: Agost, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat