Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2012
  5. Èxit de participació al Casal Multiesportiu de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Èxit de participació al Casal Multiesportiu de Cardona

Dimarts, 28 d'Agost de 2012 Casal Multiesportiu

La vuitena edició del Casal Multiesportiu de Cardona ha tancat les seves portes després d’un estiu farcit d’activitats i amb la participació més alta dels últims anys. Enguany s’han apuntat a les activitats del Casal, que organitza la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, un total de 172 nens i nenes d’edats compreses entre el 7 i els 16 anys. En aquesta edició s’ha ampliat l’edat d'inscripció al Casal a resultes de la forta demanda de places.

El Casal Multiesportiu 2012, es va desenvolupar entre el 2 de juliol i el 3 d’agost, amb un considerable nombre d’inscrits que evidencia la bona acceptació que el Casal té entre el jovent i les famílies cardonines.

En l’edició d’enguany, a banda de les habituals activitats esportives com el futbol, el bàsquet o el bàdminton, el Casal ha programat una sortida al parc aquàtic Waterworld de Lloret i una estada al parc d’aventura del Llac de Navarcles.

Festa de cloenda dels cursets de natació
Per altra banda, aquest divendres 31 d’agost les piscines municipals de Cardona acolliran la festa de cloenda dels cursets de natació. Les activitats començaran divendres ales 10 del matí amb l’exhibició de natació dels nens i nenes dels cursets. A les 11 hi haurà un esmorzar popular per a tots els participants i ja a les 12 es farà la cerimònia d’entrega d’obsequis. La festa continuarà amb la instal.lació de diversos jocs inflables a les piscines.
La regidoria d’Esports informa que el dijous 30 d’agost a partir de les 10 del matí es faran els assajos de la festa de fi de curs.


Tornar a: Agost, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat