Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2012
  5. Cardona escull el cartell de Festa Major
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona escull el cartell de Festa Major

Dimarts, 7 d'Agost de 2012 Cartell Festa Major

La Festa Major de Cardona 2012 ja disposa del cartell que anunciarà la festa gran de la vila que se celebrarà els propers dies 8, 9 10 i 11 de setembre. Divendres passat el jurat del concurs, format pels membres de la Comissió de Festa Major, es van reunir per escollir entre les 23 propostes presentades a concurs.

El cartell guanyador és obra de Judit Barberà i Boixadera i porta per títol “Vitalitat”. El disseny presenta la imatge de dos bous a la plaça amb els mossos al fons i amb unes cordes als 4 vèrtexs de la imatge. El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Josep Tristany, i el regidor de Festes, Sergi Ballesteros van llegir el veredicte de la Comissió en un acte celebrat al saló de Sessions del consistori. A continuació van fer entrega del premi de 250 euros a la guanyadora del concurs que també rebrà dues entrades gratuïtes per a tots els actes que organitzi l’Ajuntament de Cardona des del setembre de 2012 a l’agost de 2013.

Aquest és el cinquè any consecutiu que el cartell de la Festa Major de Cardona s’escull a través d’un concurs obert a la participació de tothom i amb la voluntat que hi puguin participar totes les persones que ho desitgin. La imatge del cartell presidirà els actes de la Festa Major de Cardona i serà també la portada del programa d’actes de les festes.


Tornar a: Agost, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat