Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2011
  5. Arriba la Festa Major de la Coromina
Anar a l'inici de la pàgina

Arriba la Festa Major de la Coromina

Dijous, 18 d'Agost de 2011 Festa Major la Coromina 2011

La Coromina celebrarà aquest cap de setmana la seva Festa Major amb un programa d’actes ple d’activitats per a tots els gustos i edats. La Festa Major del la Coromina començarà aquest divendres amb l’obra de teatre “El Tonto es un sabio”, de la companyia La Cua de Gat, el correfoc del grup “Bruixes de Cardona” i un concert amb els grups Sèptimo A, Barra Lliure i Txarango, entre els actes més destacats.

La celebració continuarà dissabte amb passacarrers, animacions infantils i un partit de futbol de veterans de la Coromina i de Coll de Nargó. A les 8 del vespre hi haurà el tradicional pregó de festes i a les 11 de la nit la tronada. La jornada acabarà amb el ball de nit a càrrec de Charly Duo.

Diumenge al matí se celebrarà l’ofici solemne i ja a la tarda hi haurà passacarrers de gegants i sardanes. A les 10 de la nit començarà un dels espectacles més esperats de Festa major: el Piromusical a la llera del riu. La jornada s’acabarà amb el ball de nit a càrrec del Grup Trifàsyc. La Coromina posarà el punt final a la Festa Major amb el sopar espectacle a càrrec del Mag Pere i la nit de ball amb Xarly Music.

Podeu consultar el programa d'actes de la Festa Major clicant aquí.


Tornar a: Agost, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat