Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2011
  5. La Col.legiata de Sant Vicenç acull demà un conc...
Anar a l'inici de la pàgina

La Col.legiata de Sant Vicenç acull demà un concert de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona

Dimarts, 16 d'Agost de 2011 L'AIMS a Cardona

L’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS) actuarà demà dimecres, 17 d'agost, a Cardona en el marc del festival que durant aquest mes d’agost està portant a terme per diverses localitats de la Catalunya central.

L’AIMS actuarà a la Col.legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona amb una formació de professors, alumnes solistes i l’Orquestra de Cambra d’AIMS, sota la direcció d’Alexander Anissimov. El recital començarà a les 10 de la nit i el programa musical inclou la serenata per a cordes en mi major, d’Antonín Dvorák i el concert en sol menor per a viola i orquestra, d’Antonio Vivaldi, a més d’altres obres clàssiques. Les entrades tenen un preu de 15 euros i es podran adquirir una hora abans del concert a la Col.legiata.

Aquest és el segon any que l’Ajuntament de Cardona i l’AIMS, amb la col.laboració del Parador, organitzen conjuntament un concert de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona a la vila ducal. L’AIMS celebra enguany els 10 anys des de la seva creació amb una àmplia agenda de concerts que portarà a mestres i alumnes a oferir un total de 26 concerts durant aquest mes d'agost.


Tornar a: Agost, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat