Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2011
  5. El concurs de cartells de Festa Major ja té guanyador
Anar a l'inici de la pàgina

El concurs de cartells de Festa Major ja té guanyador

Dimecres, 10 d'Agost de 2011 Cartell guanyador

Cardona ja té el cartell de la Festa Major d’enguany El jurat del concurs i la comissió de Festa Major van escollir la proposta presentada per la cardonina Erika Escudero, que va ser la més votada d’entre les 14 obres que enguany participaven al concurs.

L’obra guanyadora anunciarà la Festa Major de la vila que se celebrarà del 10 al 13 de setembre d’enguany i té com a imatge la fotografia d’un participant al corre de bou de Cardona, vestit de blanc, amb mocador vermell al coll i, a l’esquena, la tradicional corda que usen els participants al corre de bou cardoní.

La Comissió de Festa Major va decidir acceptar a concurs totes les obres presentades independentment de les mides i el format amb que es va presentar. La proposta guanyadora no tenia la mida que fixaven les bases però la Comissió va decidir incloure-la a concurs amb l’objectiu que la participació fos el més oberta i participada possible.

El cartell dissenyat per Erika Escudero va ser el més votat amb un total de 74 vots. Enguany, la comissió de Festa Major va designar un jurat amb professionals del disseny gràfic de Cardona, format per Fina Vicente, Dani Requena i E2S produccions. Aquest jurat va seleccionar 5 de les 14 obres que es presentaven a concurs. Seguidament, els membres de la comissió de Festa Major van votar cada una de les 5 propostes que havia passat a la final.

Totes les obres presentades a concurs es podran veure fins el 12 d’agost al vestíbul de la segona planta de l’Ajuntament. Aquest és el cinquè any que l’elecció del cartell de la festa gran de Cardona es fa a través d’un concurs popular. La imatge del cartell presidirà els actes de la Festa Major de Cardona i serà també la portada del programa de festes.


Comunicat de la Comissió de Festa Major de Cardona 2011

Davant la situació generada per l’elecció del concurs de cartells de Festa Major 2011 la Comissió de Festa Major de Cardona vol explicar que en l’edició d’enguany es van acceptar a concurs dues obres les mides de les quals no s’ajustaven a les bases que regulaven el concurs.

Entenem les queixes que aquesta actuació ha generat i reconeixem que va ser un error admetre-les a concurs atès que, en no complir estrictament les bases, aquestes dues obres haguessin hagut de ser retirades del procés.

Tanmateix, la Comissió de Festa Major va decidir acceptar a concurs totes les obres presentades, independentment de les mides i el format amb que es va presentar, i ho va fer amb l’objectiu que la participació al concurs fos el més oberta i participada possible. Finalment la proposta guanyadora del concurs no tenia la mida que fixaven les bases però la Comissió va decidir donar-la per vàlida pels motius anteriorment exposats.

Així mateix, la Comissió de Festa Major vol recordar que el procés d’elecció del cartell va comptar enguany amb la participació d’un jurat d’experts format per professionals del món del disseny i el dibuix de Cardona. El jurat va escollir 5 propostes de les 14 que es van presentar a concurs i, a continuació, els membres de la Comissió de Festa Major van votar el cartell guanyador d’entre les 5 propostes seleccionades.

De cara l’any vinent la Comissió de Festa Major es compromet a modificar alguna de les bases del concurs per fer més senzilla la participació i seleccionar les propostes presentades de manera més rigorosa per tal d’evitar errors.


Tornar a: Agost, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat