Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2011
  5. Els Amics de la Cultura de Cardona juntament amb l...
Anar a l'inici de la pàgina

Els Amics de la Cultura de Cardona juntament amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cardona presenta el “Cicle Espais”

Dimecres, 10 d'Agost de 2011 Cicle Espais

Aquest mes d’agost, els dies 12, 18 i 26, Cardona celebrarà la primera edició del “Cicle Espais”. Amb el cicle es vol que els vilatans i vilatanes gaudeixin dels diferents espais públics de la vila de Cardona.

L’objectiu és potenciar les possibilitats d’espais com parcs i places, durant els capvespres i nits d’estiu a través de diferents activitats artístiques i culturals. Com a activitat ingaugural el quintet de jazz Dani Pérez Band, liderat pel saxofonista de Los Rebeldes, Dani Pérez, amb el contrabaixista cardoní Manolo Germán oferirà un concert a les 20.30h. a la plaça de Santa Eulàlia de Cardona. L’activitat tindrà un format de cafè-concert i s’hi podrà fer una degustació de tapes elaborades pel cuiner David Guitart i un tast de vins.
Hi ha dues activitats programades més. Dijous 18 d'agost es farà l’estrena del making of del lipdub de la Salut que la fundació SHE va enregistrar a Cardona i seguidament Nit de cinema. Divendres 26 d’agost es farà una Nit de poesia a càrrec del poeta cardoní Joan Gener. L’entrada a tots els actes és gratuita.


Tornar a: Agost, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat