Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2011
  5. L’Ajuntament de Cardona demana la mobilització...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona demana la mobilització de la ciutadania per fer front a les retallades en salut

Dilluns, 8 d'Agost de 2011 Assemblea Informativa

L’Ajuntament de Cardona està decidit a mostrar la seva oposició a les mesures que pretén impulsar la Generalitat per reduir la despesa sanitària i que suposaran la supressió del servei d’urgències mèdiques al municipi.

A tal efecte el passat divendres 5 d’agost l’alcalde, Ferran Estruch va convocar a les entitats i partits polítics del municipi per exposar-los la decisió presa pel Departament de Salut de la Generalitat i per plantejar les possibles actuacions que es poden dur a terme per fer-hi front. Durant la trobada, a la que hi van assistir una quarantena de representants del teixit associatiu i els agents socials de la vila, es va consensuar un manifest de rebuig als plans de la Generalitat.

Així mateix, es va decidir convocar una assemblea informativa per explicar a tots els veïns i veïnes les conseqüències que tindran les retallades i les accions que s’estan duent a terme per impedir-les. L’Assemblea és oberta a tothom i se celebrarà aquest dimecres 10 d’agost al saló de sessions de l’Ajuntament a les 8 del vespre.

Per a llegir el manifest cliqueu aquí.


Tornar a: Agost, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat