Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Agost, 2010
  5. L’AIMS es presenta aquest dissabte a la Col.legi...
Anar a l'inici de la pàgina

L’AIMS es presenta aquest dissabte a la Col.legiata en el concert que tanca el cicle “Cardona Música”

Divendres, 13 d'Agost de 2010 Cardona Música

L’Acadèmia Internacional de Música de Solsona actuarà per primera vegada a Cardona aquest dissabte, en un concert que tindrà com a escenari la Col.legiata de Sant Vicenç i com a principals protagonistes el quartet de corda Fine Arts Quartet i els professors de l’AIMS, Roel Dieltens, Peter Thiemann i Moritz Keller.

L’estrena de l’AIMS a Cardona servirà també per posar el colofó al cicle “Cardona Música” que ha impulsat enguany l’Ajuntament cardoní amb la intenció de promoure l’oferta musical de la vila. El concert començarà a les 10 de la nit i les entrades es podran adquirir a la Col.legiata una hora abans a un preu de 7 euros.

L’AIMS oferirà un doble programa amb les actuacions del reconegut quartet de corda Fine Arts Quartet que interpretarà entre altres obres el Quartet de corda en la menor de Robert Schumann. Aquest concert serà una molt bona oportunitat per escoltar una de les formacions més antigues i prestigioses dels EUA, que es va formar a la ciutat de Chicago l’any 1946.

La segona part del concert anirà a càrrec dels professors de l’AIMS Roel Dieltens, Peter Thiemann i Moritz Keller que interpretaran la Sonata per a tres violoncels en sol menor de Georg Friedrich Händel a banda d’altres peces. A més, el concert comptarà amb la participació d’alguns dels alumnes de l’AIMS.

El cicle “Cardona Música” arrenca amb bon peu
El cicle Cardona Música, que dirirgeix Josep M. Sauret, es va estrenar diumenge passat amb un notable èxit de públic. Un centenar de persones van assistir al recital que va oferir el jove acordionista serbi, Marko Servalic. L’Ajuntament de Cardona espera que la bona acollida que de moment ha tingut el cicle ajudi a consolidar-lo en el futur.


Tornar a: Agost, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat