Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vila



Fil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2019
  5. Ja estan obertes les inscripcions per participar a...
Anar a l'inici de la pàgina

Ja estan obertes les inscripcions per participar als tallers d’Anodrac, la dansa de la convivència

Dimarts, 9 d'Abril de 2019

La cinquena edició d'Anodrac, la dansa de la convivència, manté el format de dansa mitològica que es va iniciar fa quatre anys. A la dansa, que formarà part de l'acte de clausura de la Fira Medieval que se celebrarà el primer cap de setmana de juny, hi seran presents la dansa, la música, l'acrobàcia, les xanques i els timbals entre altres.

Per tal de preparar l'edició d'enguany, s'han programat diferents tallers entre el 13 d'abril i l'1 de juny, dirigits a tota la ciutadania a partir dels 8 anys. Es pot participar en els següents tallers: dansa, xanques, confecció de roba, acrobàcia, passa carrers (batucada i música irlandesa) i mindfulness i ioga per a treballadors i treballadores d'oficina/atenció al públic de l'Ajuntament de Cardona i de la Fundació Cardona Històrica.

El període d'inscripcions ja està obert. Els interessats poden recollir la butlleta d'inscripció a l'Ajuntament de Cardona, serveis socials (centre cívic), Càritas, CAP, biblioteca municipal, casal cívic, escola d'adults i a l'escola de música municipal "Musicant", i dipositar-la a la bústia de Cardona Integral que es troba a l'entrada de l'ajuntament, disponible les 24 hores. També es poden inscriure de manera presencial a l'Ajuntament de Cardona, cada matí de 9h a 14h en l'Àrea de Participació Ciutadana. Tots els tallers són gratuïts però tenen límit de places, i en alguns tallers l'edat està limitada.

Anodrac, la Dansa de la Convivència, és la integració de diverses activitats que sorgeixen d'un procés creatiu i participatiu; és global perquè mobilitza a tota la comunitat i és ciutadana perquè afavoreix les trobades entre els tres actors principals, en aquest cas, administració, ciutadania i recursos tècnics. La iniciativa s'emmarca en el Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI) que l'Obra Social "la Caixa" impulsa en 37 territoris de tot l'estat espanyol per fomentar la convivència i la cohesió social als territoris.

En l’edició d’enguany hi col·laboren l'Ajuntament de Cardona, Biblioteca municipal, Càritas, Casal Cívic, Centre de salut (CAP), Creu Roja, Escola d'adults, Escola Joan de Palà, Escola Mare de Déu del Patrocini, Escola Vedruna Cardona, Escola de música "Musicant", Fundació Cardona Històrica, Fundació SHE, Institut Sant Ramon, La Mandraga, serveis socials, UBIC i Udurae Teatre.

Per més informació, tots els matins de 9h a 14h a l'Ajuntament de Cardona (Àrea de Participació), enviant un correu a participació@cardona.cat o bé trucant al 93 869 10 00.


Tornar a: Abril, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat