Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2019
  5. Cardona entregarà aquest dissabte la Medalla de l...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona entregarà aquest dissabte la Medalla de la Vila al Mèrit Esportiu a Pere Marsinyach Torrico

Dilluns, 8 d'Abril de 2019

L’Ajuntament de Cardona farà entrega, aquest dissabte 13 d’abril, de la Medalla de la Vila al Mèrit Esportiu al patinador del Foment Cardoní Pere Marsinyach Torrico. L’acte es farà al Saló de Sessions, a les vuit del vespre.

Amb l’entrega de la distinció, l’Ajuntament vol reconèixer públicament “la seva meritòria trajectòria esportiva i els nombrosos èxits en l'àmbit del patinatge artístic”, així com la seva contribució “a la projecció del Club de Patinatge del Foment Cardoní i a la projecció de Cardona al món”. Es tracta de la màxima distinció prevista en el Reglament d'Honors i Distincions de la Vila de Cardona en l'àmbit esportiu. Marsinyach ha estat 4 vegades campió d’Espanya de patinatge artístic, dues vegades campió d’Europa i, aquest passat octubre, es va proclamar subcampió del món. A banda, com a júnior, el patinador cardoní va aconseguir dos mundials, a més a més de ser sis vegades campió d’Espanya en categories inferiors.

L’entrega de la Medalla de la Vila al Mèrit Esportiu va ser aprovada per unanimitat de tots els grups polítics que componen el plenari el passat novembre.


Tornar a: Abril, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat