Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2019
  5. Aquest divendres se celebra la 6a Caminada Popular del Cap de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Aquest divendres se celebra la 6a Caminada Popular del Cap de Cardona

Dimarts, 2 d'Abril de 2019

El Centre d'Assistència Primària (CAP) de Cardona programar la 6a Caminada Popular per commemorar el dia Mundial de l'Activitat Física. Es farà aquest divendres 5 d’abril.

La caminada és gratuïta i oberta tothom i es fa comptant amb la participació dels centres escolars de Cardona i de la Coromina. S’espera una participació d’unes 800 persones. Hi haurà 4 recorreguts diferents, per tal que es pugui adaptar als diferents grups que hi prenen part.

La Ruta 1, pensada pels residents de la Residència Sant Jaume i els que tinguin una mobilitat reduïda, serà al passeig Mossèn Joan Riba.

La Ruta 2 pensada pels petits de les escoles (P3-P4 i P5): es farà una volta al Camí Nou.

La Ruta 3, d’uns 5,5km de distància, pensada pels nens de Primària. Passarà pel Camí Nou, per la Minilla, la colònia Arquers, el carrer Pietat i l’Institut.

La Ruta 4, de gairebé 8 quilòmetres de distància, pensada pels nens d’ESO, passarà per la Minilla, Bolsegura, Pare Nostre, Casa les Alsines, Cal Gispets, Pietat i Institut.

La línia de sortida i arribada serà al Pati de l’Institut de Cardona, on els participants podran gaudir d'un esmorzar saludable, que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Cardona.

A la caminada, oberta a tota la població, hi participen tots els centres educatius de Cardona i La Coromina i la Residència Sant Jaume. També hi col•laboren altres entitats com Càritas o el Centre Excursionista, així com la Fundació SHE, ja que el dia coincideix amb l’acabament a les escoles de la celebració de la Setmana de la Salut. Per això, en acabar la caminada, el Càrdio farà acte de presència.


Tornar a: Abril, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat