Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2013
  5. Cardona celebra aquest dissabte la Fira d'Entitats
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra aquest dissabte la Fira d'Entitats

Dimarts, 30 d'Abril de 2013 4a Fira d'Entitats

El teixit associatiu de Cardona es donarà cita aquest dissabte, 4 de maig, a la quarta edició de la Fira d'Entitats del municipi

Una quarantena d’associacions participaran en la mostra que organitzen l’Ajuntament i la Comissió Social de Cardona amb l’objectiu de recolzar i promoure la tasca de les associacions de la vila, lluitar contra les drogodependències i promoure els hàbits de vida saludables, especialment entre la població jove de la vila.

La Fira manté l’estructura de les passades edicions amb la programació d’activitats durant tot el dia i amb l’obertura dels estands de les entitats a la tarda. La Fira començarà al matí amb la decoració dels estands per part de les entitats i la realització de diverses activitats com una ballada de gegants a les 11 del matí a la Fira, un concurs de pintura, un “Encierro” Infantil i un taller de castells entre altres propostes. Els actes del matí acabaran amb una arrossada popular a la plaça de la Fira.

La Fira reprendrà la seva activitat a les 4 de la tarda amb un Cafè-concert a l'escenari de la Fira i jocs infantils de Festa Major al Pavelló d’esports. Durant tota la tarda es realitzaran diverses actuacions a l'escenari de la Fira i es presentarà el llibre "Quan Catalunya va dir prou" de Pere Martí. A més, durant tota la jornada hi haurà una exposició de vehicles clàssics i de competició a la Fira de Dalt, els alumnes de les escoles de Cardona faran de reporters de la Fira i també es farà una recollida d’aliments entre altres activitats.

Per veure el programa complet de la Fira cliqueu aquí.


Tornar a: Abril, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat