Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2013
  5. Cardona organitzarà el 3r Congrés Internacional...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona organitzarà el 3r Congrés Internacional sobre Geologia i Mineria ambiental per l’ordenació del territori i el desenvolupament

Dilluns, 29 d'Abril de 2013 Congrés Internacional Geologia i Mineria

Cardona acollirà demà dimarts, 30 d'abril, l'acte de presentació del Tercer Congrés Internacional sobre Geologia i Mineria que se celebrarà a la vila ducal els propers dies 8, 9, 10, 11 i 12 maig.

El Congrés es desenvoluparà a les instal.lacions del Parc Cultural de la Muntanya de Sal i comptarà amb la participació d'una trentena d'especialistes sobre mineria i geologia. Al llarg dels cinc dies de congrés els participants presentaran diversos estudis sobre aspectes medi ambientals relacionats amb l'activitat minera, la geologia, l'ordenació del territori i el desenvolupament.

L'acte de presentació es farà demà a les 12 del migdia al Saló de Sessions de l'Ajuntament en una roda de premsa amb la presència de l'alcalde Ferran Estruch, el director científic del Congrés, el Doctor en Ciències Geològiques i Catedràtic de la UPC Josep Maria Mata, el director de l'Arxiu Històric-Municipal de Cardona, Andreu Galera i la gerent de la Fundació Cardona Històrica, Anna Poza.

A més de les prop de 30 ponències i comunicacions acadèmiques que es debatran durant el Congrés, l'organització ha preparat diverses activitats per mostrar als assistents el patrimoni geològic de la vila cardonina. A banda de visitar el Parc Cultural de la Muntanya de Sal i realitzar un itinerari geològic per la Vall Salina, també s'organitzaran visites guiades al centre històric, al casal Graells i al castell de Cardona. També està prevista una visita a les instal.lacions que les empreses mineres Salinera de Cardona i ERCROS tenen a Cardona.

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE EL PROGRAMA DEL CONGRÉS


Tornar a: Abril, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat