Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2013
  5. Cardona es promociona al Saló Internacional de Turisme de Catalunya
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona es promociona al Saló Internacional de Turisme de Catalunya

Dimecres, 24 d'Abril de 2013 Cardona al SITC

Cardona ha estat present al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) que es va celebrar aquest cap de setmana a Barcelona. La Fundació Cardona Històrica i l’Ajuntament de Cardona han aprofitat la celebració del Saló per promocionar l’oferta turística del municipi.

Durant els tres dies que ha durat el SITC Cardona ha disposat de presència física a l'estand del Bages i ha participat en diverses activitats paral.leles per donar a conèixer els atractius i els recursos turístics de la vila ducal.

Entre les accions de promoció turística que Cardona va dur a terme al SITC destaca l’activitat didàctica "5 experiments per conèixer bé la sal" que es va desenvolupar diumenge al matí a l’estand de Catalunya i que va permetre promocionar el serveis que ofereix la vila en l’àmbit del turisme entre els visitants i als agents turístics participants al SITC.

A més, la Fundació Cardona Històrica va participar en les jornades professionals el “Futur del Turisme” i “Turespaña: Mercats emissors internacionals”, i va formar part, per primera vegada, del 4t Workshop Interclubs 2013, una plataforma de negoci, networking i comercialització de serveis turístics que ofereix l'Agència Catalana de Turisme als membres dels seus programes.

El SITC és un dels principals esdeveniments turístics europeus on es concentren les últimes tendències en productes turístics i les noves preferències de la demanda. En aquesta edició 2013, es va potenciar la innovació i l'especialització de jornades que fomentin la interacció entre els professionals del sector.


Tornar a: Abril, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat