Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2013
  5. L’Ajuntament de Cardona renova la imatge de la web municipal
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona renova la imatge de la web municipal

Dimarts, 23 d'Abril de 2013 Aj. Cardona

La web de l’Ajuntament de Cardona (www.cardona.cat) presenta des d’ahir un nou disseny que permet una navegació més senzilla i àgil i ofereix una imatge més atractiva. El redisseny de la web incorpora nous elements gràfics que la fan més actual i que contribueixen a facilitar la informació als usuaris i l'accés dels ciutadans a l’administració electrònica.

Entre les novetats que presenta el nou portal de l’Ajuntament destaca la creació d’una agenda d’activitats del municipi que la regidora de Comunicació va presentar fa unes setmanes a les entitats de la vila. L’ús de l’agenda es fa totalment a través d’internet i per mitjà d’un formulari que permet als usuaris inscriure i donar informació dels actes que programin les entitats. A través d’aquesta eina les entitats cardonines podran anunciar els actes que portin a terme i els ciutadans disposaran d’un taulell d’anuncis per conèixer l’activitat del teixit associatiu del municipi.

El nou format manté l’estructura de menús que tenia la web municipal (L’Ajuntament, La vila, Turisme, Destacats) però que ara són desplegables, amplia a 4 les notícies que apareixen a la pàgina d’inici i reubica els bànners per tal de fer més fàcil i còmode la seva lectura. A més, la web incorpora noves imatges a la capçalera i amplia la mida de visualització en pantalla.

La regidora de Comunicació de l’Ajuntament, Maite Barrera, espera que els canvis introduïts facilitin la comunicació entre els ciutadans i l’administració municipal gràcies a les millores realitzades tant en la seva estructura, com en la seva imatge.

En cas que algun usuari no pugui veure correctament la web es recomana que buidi la memòria cau (memòria caché) del seu navegador d'internet. Per fer-ho cal accedir a la pestanya eines, opcions d'internet del seu navegador i clicar l'opció elimina historial d'exploració.


Tornar a: Abril, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat