Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2013
  5. El Parc Cultural de la Muntanya de Sal i Món Sant...
Anar a l'inici de la pàgina

El Parc Cultural de la Muntanya de Sal i Món Sant Benet difonen conjuntament les visites guiades als dos equipaments culturals

Dimarts, 2 d'Abril de 2013 Parc Cultural Muntanya de Sal

La Fundació Cardona Històrica ha assolit un acord de col.laboració amb Món Sant Benet per promocionar conjuntament les visites als dos centres culturals. D'aquesta manera, amb la compra d’entrades a cada una dels 2 equipaments s’entregaran vals de descompte per motivar la visita al Parc Cultural de la Muntanya de Sal i al Món Sant Benet.

A partir d’aquesta Setmana Santa, la recepció del Parc Cultural de la Muntanya de Sal entrega als visitants un val del 15% de descompte sobre visites combinades al Monestir de Sant Benet de Bages i a la Fundació Alícia. De la mateixa manera, a la recepció de Món Sant Benet s’entrega als visitants un val del 15% de descompte per visitar el Parc Cultural de la Muntanya de Sal.

Aquesta actuació es fruit d’un acord de col·laboració a què s’ha arribat per fer difusió conjunta de les activitats turístiques dels dos equipaments culturals.

Per a més informació en relació als horaris i preus, es pot consultar els webs següents:
- www.cardonaturisme.cat
- www.monstbenet.com


Tornar a: Abril, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat