Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2012
  5. L’Agència de l’Habitatge de Catalunya adjudic...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya adjudica 6 habitatges protecció oficial a Cardona

Dimarts, 3 d'Abril de 2012 Adjudicació pisos protecció oficial

Dilluns de la setmana passada es van adjudicar 6 habitatges de protecció oficial en regim de lloguer ubicats al número 43-47 del carrer Sant Miquel de Cardona.

Els 6 habitatges, propietat de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, es van adjudicar mitjançant el procediment de sorteig en un acte públic celebrat al saló de sessions de l’Ajuntament de Cardona.

El procés d’adjudicació dels habitatges comptava amb dotze sol•licitants dels quals dos van renunciar en el moment del sorteig. Dos tècnics de l’Agència de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya van conduir el procés d’adjudicació. Van ser presents a la sessió acompanyats de la segona tinent d’alcalde de Cardona Elena Xixons, i la tècnica municipal de l’àrea d’habitatge.

En acabar el sorteig es van mostrar a cada adjudicatari el pis que se’ls havia atorgat. Els beneficiaris dels pisos (1 de dos dormitoris i 5 d’un) podran signar un contracte de lloguer de protecció oficial de 5 anys de durada màxima. Està previst que l’entrega oficial d’aquests habitatges es realitzi la setmana del 9 d’abril.


Tornar a: Abril, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat