Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2012
  5. Les Caramelles de Cardona celebren l’arribada de Pasqua
Anar a l'inici de la pàgina

Les Caramelles de Cardona celebren l’arribada de Pasqua

Dimarts, 3 d'Abril de 2012 Caramelles de Cardona

Els caramellaires de Cardona tornaran a omplir la vila de Cardona amb els seus cants i balls anunciant l’arribada de la Pasqua. Serà aquest cap de setmana en una celebració en què les 4 colles caramellaires de Cardona sortiran pels carrers i barris del municipi per festejar la pasqua i l’arribada de la primavera.

Els caramellaires del Cant Coral l’Amistat cantaran dissabte a la tarda a la vila. Les Caramelles de Pagès ho faran dissabte a la tarda al barri de Segalers, diumenge al matí a la vila i diumenge a la tarda al barri de Segalers. La Colla Jove sortirà diumenge al matí a la vila i les Caramelles de la Coromina ho faran diumenge al matí a la Coromina i Cardona i dilluns al matí a la Coromina i rodalies.

Però el dia més celebrat de les Caramelles cardonines serà aquest diumenge 8 d’abril en què les 4 colles cantaran pel centre històric de la vila. La festa aplega més de 200 caramellaires joves i grans que mantenen viva aquesta tradició. A dos quarts de dues del migdia totes les colles cantaran davant de l’Ajuntament i com ja és tradició la cantada conclourà amb els membres de les 4 colles cantant la Sardana de Cardona.


Tornar a: Abril, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat