Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2011
  5. Aquest dissabte se celebra la 3a Fira d’Entitats de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Aquest dissabte se celebra la 3a Fira d’Entitats de Cardona

Dimecres, 13 d'Abril de 2011 Imatge Fira d'Entitats

Cardona celebrarà aquest dissabte, 16 d’abril, una nova edició de la Fira d’Entitats del municipi que reunirà gran part del teixit associatiu de la vila. Una trentena d’associacions participaran en la mostra que organitzen l’Ajuntament i la Comissió Social de Cardona amb l’objectiu de recolzar i promoure la tasca de les associacions de la vila.

Enguany la Fira manté l’estructura de les passades edicions amb la programació d’activitats durant tot el dia i amb l’obertura dels estands de les entitats a partir de les 4 de la tarda. La Fira arriba enguany a la seva tercera edició i forma part de les activitats que promouen l’Ajuntament i la Comissió Social de Cardona amb l’objectiu de lluitar contra les drogodependències i promoure els hàbits de vida saludables, especialment entre la població jove de la vila.

Programació de la Fira d’Entitats de Cardona
La tercera edició de la Fira començarà al matí amb la decoració dels estands per part de les entitats i la realització de diverses activitats com una excursió per la zona de les hortes de Cardona, jocs per al jovent, un conta contes infantil o una cercavila de gegants. Una de les activitats més destacades de la Fira serà l’exhibició de la unitat canina dels Mossos d’Esquadra que es farà al migdia a la plaça de la Fira de Dalt. Els actes del matí acabaran amb un dinar de les entitats a la Fira de Baix.

La Fira reprendrà la seva activitat a les 4 de la tarda amb la visita als estands de les entitats de l’alcalde, la corporació municipal i representants de la Comissió Social. Durant tota la tarda l’escenari de la Fira acollirà diverses actuacions com la mostra de sevillanes, els combos musicals de Musicant o un concert d’havaneres. A 1 quart de 7 de la tarda es farà el reconeixement a les entitats de Cardona i el lliurament d’obsequis als participants al concurs de dibuixos de la Fira que estaran exposats durant tot el dia a la sala dels Dolors.

PER CONSULTAR EL PROGRAMA D'ACTES CLIQUEU AQUÍ


Tornar a: Abril, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat