Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2010
  5. L’Ajuntament construirà un nou dipòsit d’aig...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament construirà un nou dipòsit d’aigua per a l’extinció d’incendis forestals

Divendres, 30 d'Abril de 2010 Indret on súbicarà el dipòsit

Cardona posarà en funcionament un nou dipòsit per a l’extinció d’incendis forestals amb capacitat per a 315 metres cúbics d’aigua que s’ubicarà a la cruïlla de la carretera de Serrateix amb el camí de les Rovires. L’obra, que ha estat adjudicada a l’empresa Imper Servies Comas SL de Navàs té un pressupost de 19.482 euros i es començarà a executar d’aquí a uns 15 dies aproximadament.

L’any passat l’Ajuntament ja va construir un dipòsit antiincendis de la mateixa capacitat a la finca de Capdebocs.


Arranjament de camins
La primera setmana del mes de maig es començarà a arranjar 15 quilòmetres de camins rurals del municipi amb motonivelladora i estesa de grava: de la palanca de Valldeperes a la Torre de Castellet, de la Vall de Nyítols a la carretera de Coma, del Catllà a la carretera del Miracle, el camí del Torrent de l’Espinal, des del Vilar Rural fins a la carretera del Miracle passant per Cal Artigalàs i el Guix, des de Farnés a Pinell, camí de la Malniu fins a Garrigó i altres.

Un cop realitzades aquestes tasques es continuarà desbrossant els camins asfaltats i s’escamparà grava en aquells camins en què els veïns ho han sol.licitat.


Tornar a: Abril, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat