Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Abril, 2010
  5. Cardona celebrarà aquest dissabte la segona Fira d’Entitats de la vila
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebrarà aquest dissabte la segona Fira d’Entitats de la vila

Dimarts, 13 d'Abril de 2010 2a Fira d'Entitats de Cardona

Més d’una quarantena d’associacions cardonines participaran a la segona Fira d’Entitats de Cardona que se celebrarà aquest dissabte 17 d’abril a la plaça de la Fira. Al llarg de tot el dia les entitats de la vila oferiran una mostra de les activitats que porten a terme durant l’any amb l’objectiu de donar a conèixer i promoure el teixit associatiu de Cardona entre la ciutadania.

La Fira d’Entitats de Cardona, que va arrencar l’any passat amb una elevada participació de públic i entitats, manté l’estructura de la passada edició amb la programació de múltiples activitats durant el matí i la tarda i la mostra dels estands de les entitats durant la tarda de dissabte.

La Fira és una iniciativa de l’Ajuntament i la Comissió Social de Cardona i compta amb el suport i la col.laboració de les entitats de la vila. La intenció dels seus impulsors és que la mostra contribueixi a acostar la ciutadania, i sobretot la gent més jove, al teixit associatiu de la vila. En aquesta línia, la Fira s’inclou en el marc de les activitats que promou la Comissió Social amb l’objectiu de lluitar contra les drogodependències i afavorir els hàbits de vida saludables en especial entre la població jove de Cardona.

Els personatges de Barri Sèsam a Cardona
Una de les atraccions de la Fira d’enguany serà la presència d’alguns dels personatges de Barri Sèsam que seran a Cardona per promoure l’alimentació sana i l’esport entre els joves. La seva participació a la Fira coincideix amb el desenvolupament a les escoles cardonines del programa Sí que impulsa el Dr. Valentí Fuster a través de la Fundació SHE.

Programació de la Fira d’Entitats de Cardona
La Fira s’iniciarà a partir de les 10 del matí el muntatge dels estands per part de les entitats. Paral.lelament s’organitzaran diverses activitats adreçades a totes les edats i públic com una passejada pels voltants de Cardona, un corre de bou infantil, simultànies d’escacs o una sortida ciclista. A la plaça de la Fira els més petits podran jugar amb diverses instal.lacions de jocs, pintar un mural dels nans del barri Mercat, participar en un taller de malabars o veure de prop diversos tipus de vehicles policials. Una sessió de DJ’s, una mostra de sevillanes i una audició de sardanes clouran els actes del matí.

L’activitat es reprendrà a partir de les 16:30 hores de la tarda amb la inauguració oficial de la Fira a càrrec de l’alcalde, la corporació municipal i els membres de la Comissió Social. Durant tota la tarda continuaran les activitats amb tallers infantils, un concert de combos musicals, havaneres, orquestrines, espectacles musicals o la projecció de “Les Aventures Extraordinàries d’en Massagran”. A partir de les 18:45 es farà la presentació oficial del nou logotip de la Comissió Social realitzat per Jordi Urgell, guanyador del concurs pel disseny de la imatge de la Comissió Social.

A més, al llarg de tot el dia hi haurà una mostra de vehicles clàssics, i també s’instal.larà un hospital de campanya a la Fira de dalt. Les actuacions del grup Vas-Tukada i el corre de foc de les Bruixes de Cardona clouran la segona edició de la Fira d’Entitats de Cardona.

PER CONSULTAR EL PROGRAMA DE LA FIRA CLIQUEU AQUÍ


Tornar a: Abril, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat